onsdag 8 januari 2014

Det här med att parkera...

Jag skötte mig idag o åkte till vårdcentralen o tog lite prover på morgonen. När jag kom till jobbet så var den vanliga parkeringen full så jag fick ställa mig på en annan parkering. När jag på eftermiddagen sen satt i möte så knackade det på dörren å då var det en tjej som hade kört på min bil... Min bil är verkligen ingen fin bil på något vis, men ändå... Vi gick o tittade på det tillsammans o den parkeringen var väl kanske ingen höjdare. Jag hade helt omöjligt kunnat komma in i bilen eftersom min förardörr inte gick att öppna för att hon stod så nära. Hon hade skrapat i sin högersida på sin bil i min vänsterbak kofångare eller vad det kallas. Så här bidde det. 





Ok, det längst ner är nåt annat, men reporna högre upp är från hennes bil o en buckla är det visst med. Sånt kan hända - inga problem. Men - det jag inte kan förstå är - Hur kan man komma på tanken att ställa sig så nära så att föraren till den andra bilen inte kommer in!?!? Det kan jag inte fatta. Har haft en sån diskussion med en annan person som envisade sig med att parkera så nära vår tjänstebil återkommande trots att vi bad henne om att inte göra det o hon blev förbannad på oss!?!? Jag kan inte förstå hur problemet plötsligt var mitt/vårt fel? Här kan jag nästan bli lite fascinerad över hur folk tänker. Jag menar, om det finns en parkering kvar o den är alldeles för trång, då åker man väl inte in där!? Nej jag kan inte förstå det resonemanget. Men, men, skadeanmälan är skriven o problemet är väl att jag kommer vara utan bil när detta fixas å det drabbar väl inte henne, men mig. Men det löser väl sig. Finns större bekymmer än det, bara det inte kostar mig nåt. 

Jobbet rullar på o nu börjar saker o ting boka upp sig. Svårt att boka saker längre fram i tiden när vi aldrig riktigt vet hur vi har det! Men vi är ju flexibla! Det är ju det som jag tycker är lite roligt, hur löser vi detta, liksom!?

Husse hade varit ute med Poppan när jag kom hem på lite längre promenix, så jag vilar mig i form istället. Jag brukar inte vara trött på väder o vind, men nu är jag lite mätt på det här mörka o regniga måste jag säga. Det ska ju komma snö till helgen så jag hoppas på det. Det blir ju så mycket ljusare då här på vischan! Imon ska jag försöka ta mig till klubben o köra lydnad i lite hyfsat tid i alla fall. Hon är lite lugn nu när hon löper o jag har kört kryp här hemma dagligen nu. Hoppas att det sätter sig lite. 

Jag å kompisen hade tänkt gå på bio igår, men maginfluensa (inte hos mig!) satte stopp för det. Får skjuta på det lite. Vi kör en standard, mat innan (oftast på Åtta glas) sist frågade kyparen om vi ville ha "det vanliga" ;-) Han till o med kom ihåg att min kompis inte ville ha musslor. Efter maten är det bio. Men innan dess rusar vi in på nåt ställe o köper med oss kaffelatte o var sin chokladboll som vi mumsar i oss under reklamen, typ. Vi har bokat om två veckor istället. 

Proverna då, jo jag ska få ett brev hem, annars ringer jag väl i nästa vecka. Borrelian tar väl 5 dar nånting så jag får väl ge mig till tåls lite. Nu går jag lite o ältar att jag har gjort de här i onödan, att det kanske inte visar nåt å fy vad fjantig jag är. Men jag står fast vid att jag har en dålig ork o jag jämför mig med förra året då jag fick mycket bättre flås efter bara ett par månaders träning. Den försämrades ju inte precis...

Nu ska jag fortsätta med min goda bok! En engelsk av David Baldacci, jag tror den heter Lycka till, på svenska.Ganska bra, men det är lite långsamt för mig att läsa engelska böcker... men övning ger färdighet!

Tjo!