torsdag 2 april 2015

Host å snörvel...

En något dåligt tajmad förkylning dök plötsligt upp här... Men det är ju inte hela världen. Haft halsont som övergick i snuva. Tog en semesterdag idag, näsan rinner som värsta vårfloden! Känner mej väl inte så sjuk, men Ibumetin å nässpray är mina bästa vänner just nu! Sover så himla dåligt när jag är förkyld! Vaknar ideligen, täppt, måste snyta, nässpray, ligger illa, kissnödig, osv. Ingen ordning! Men inatt var jag bara uppe en gång å sov till 7,30 vilket var längsta på länge...

Hade ju tänkt köra lite hårt m Poppan i veckan, men orken har trutit så det har mest blivit hemmavid, ska ju till Tranås imon å debutera rally fortsättning, kör 2 klasser samma dag. Håller tummarna för att inte momentet som heter 8.an är med... man ska runda koner å det ligger föremål eller godis utlagt - att inte röra/käka upp det finns inte riktigt i Poppy värld! Men, men, får försöka överlista den rackaren!

Idag har jag, bröderna å pappa träffats på Hestravikens värdshus å käkat lunch. Mycket trevligt!  God mat åxå. Sen åkte vi till Ingemars stuga å softade en stund. Fick se en mäktig himmel!
Sen kom snön...

Handlade sen i stan  har lagat mat nu inför trevligt besök imon. Ska bara koka ris imon å lägga till lite i grytan. Champagne på kylning å gott vin inköpt. Ska vara i Tranås vid 9 imon, banvandring börjar kl 10,30, men hon måste trötta ut innan. Men jag behöver inte gå upp så i ottan, kl 7 räcker. 

Har lovat hyresvärden att hjälpa honom att plantera grannländer i helgen. 5 000 st ska ner... Hoppas inte det är så kallt som i morse bara... kl var nog 12 innan snön var borta å marken hade tinat! 

Nähäpp, nu blir det bingen här!

Glad påsk! ☺ 😎 
H