onsdag 8 oktober 2014

Räknar ner

Till att vara lite ledig o allt som är på gång. Har en nackspärr på gång dessutom, som ett brev på posten efter lite anspänning som jag haft nu, så lite ledighet är välkommet! Valde mellan massage hos min specialist eller vetekudde o Ipren å det fick bli det sistnämnda.

Kastade in en anmälan till KM i helgen i sista stund så fred kväll - lydnad, lörd fm spår och rallylydnad samtidigt... får se hur jag löser det. Jobbar fredag o måste hinna göra Poppan trött innan bara, typ ett spår på 1 km hoppas jag hinna. Då är hon väl hyfsad för lite lydnad. Jag ska dock hoppa platsen, vill inte chansa där. Blir fokus på den när Siv kommer i nästa vecka dock. Annars gick lydnadsträningen riktigt bra. Jisses vilka utföranden hon har på detaljsidan! Tänk om hon kunde hålla ihop så till tävling o med hennes fantastiska näsa för spår. Vi får se...

Varit på A6 en sväng ikväll, fikat med en kompis o handlade lite nödvändigheter. Hamnade även på systemet o inhandlade lite godsaker!


De får lagras ett tag dock! ;-) Kom inte ihåg vad glögg -14 var för smak, den vanliga Blossa brukar vara bättre. Har fått ett recept på glögg av en kollega, får se om jag pallar ta tag i det. Det ska ju röras o hållas på så det får bli efter NY. 

Haft två kvällar på klubben, lydnad med Poppan. Gick väl hyfsat, lite väl taggad. Igår var det bedömningsträff på klubben. Trevligt, hyfsat bra diskussioner, genomgång av föreslagna regler för 2017.Jag skulle egentligen haft sista gången på min kurs, men vi var på bedömningen istället så kör vi sista gången om 3 veckor istället hoppas jag. 

Imon har jag en hemmakväll, ska bli väldigt skönt! Inget bokat. Jobbar imon o bjudlunch av en kollega ska det bli. Vi ska gå på Tegel. Jag har hjälpt henne lite så nu blir det pay-back-time! 

KM i helgen som sagt o så ska jag jobba för Maggan söndag kväll. Tänkte kasta mej iväg på söndag morgon o hämta in mina trattisar som jag hoppas finns kvar on-my-very-secret-place! Måste ju hinna rensa dem åxå... 

Gonatt!